follow n' dashboard

Happy 1st Anniversary to me



salam korang. actually entry ni sepatutnya effa tulis semalam, tapi disebabkan semalam effa malas nak tulis so terpaksalah ditangguhkan. sedar tak sedar rupanya effa dah couple dengan Mohd Ridhwan selama setahun bermula 01/11/10 (cantik no tu >perasan<) . maybe bagi korang tempoh setahun tu apalah sangatkan kalau nak dibandingkan dengan korang semua. tapi bagi effa setahun tu dah cukup lama lah. and effa bersyukur sebab kami dapat bersama sejauh ni walaupun kami berjauhan. thanks tau b sebab setia dengan e dan jaga relationship kita sampai sekarang. hope kita akan sentiasa bersama dalam masa akan datang.

HAPPY 1st ANNIVERSARY TO ME


14 comments:

Cik Lobak Lobak said...

semoga kawen cepat..meooww :P

Awatif Azizi said...

semoga berkekalan hingga akhir hayat insyaallah...amin.. :)

aniem shah said...

@cik lobak lobak : apalah main kawen2 pulak. study first maa..hihii

aniem shah said...

@Awatif Azizi : insyaallah..amin..btw..tenxz a lot :)

Ku Azhar said...

waaa!! tahniah2!! :) smoga berpanjangan sehingga jinjang pelamin ye :)

aniem shah said...

@Ku Azhar thanks so much..

syafiya said...

wah lawa lah blog awak nii..saya suka lah tengok..!! ^_^

aniem shah said...

@syafiya tenxz so much k :)

Ku Azhar said...

hehehe tahniah lg skali!! :)

aniem shah said...

haha..ok..thank ya

gmiDOTstudent09 said...

tengs become my followers . sweet couple meh .

aniem shah said...

@gmiDOTstudent09 ok wc..btw tenxz k

era kecik said...

tahniah :)

aniem shah said...

terima kasih