follow n' dashboard

Contest Sesimple Wanny



tadi masa effa tengah bw effa terjumpa satu contest ni. tetiba teringin pulak effa nak join. macam menarik je contest dia ni, so tunggu apa lagi baik cepat join. hihi

atas tu banner dia
Syarat-syarat penyertaan :
1.Ada Blog atau Fb

2.Buat entry dengan tajuk"Contest Sesimple Wanny" beserta banner di ats,
3.Dalam entry tersebut sertakan sekali gambar korang yang paling comel@menarik(berapa pun x kisah).Gambar yang telah diedit lagi baguss.(Kalau rajinla)-bonus mark
4.Ceritakan sekali tentang gambar tu,,panjang or pendek x kisah:)
5.Like FB page wanny dan follow blog wanny kalau rajin---> FB PAGE WANNY-bonus mark
6.Siap?Just komen di entry ini beserta link entry korang.

ok bawah ni effa ada sertakan beberapa gambar effa. ok tau la tak comel macam korang. diam2 sudah la. hihi

first picture : gambar ni effa ambik masa effa tengah boring tak tahu nak buat apa. gaya peace tu actually saja je tiru orang. macam seronok pulak buat peace2 ni ^___^


second picture : yang ni pulak gaya gedik. huhu. actually dah tak ada gaya nak buat masa tu


the third picture. yang ni tak ada motif kenapa effa buat macam tu. main snap2 pic je. tetiba tersnap pulak picture ni. hihi 


ok siap satu contest. senang kan join contest ni? so korang apa tunggu lagi. jom la join juga. hadiah nya lumayan tau. so cepat2 sementara peluang masih ada. jangan tunggu lama-lama k. join sekarang jugak
^_____^


4 comments:

ridhwan ruslan said...

Semoga berjaya

aniem shah said...

terima kasih :)

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

datang folow back...pas ni rajen2 la komen entry acu tw...i will back sure....k by2 effa

aniem shah said...

ok. tenxz acu :)