follow n' dashboard

22 Ciri Perempuan Murahan *(wajib baca)



sekadar gambar hiasan

COPY PASTE FROM FACEBOOK


1. Berambut perang..tak pun rambut warna merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gambar muka kau je sampai 10 album.. bila ada orang puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew'

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli lah tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam bodoh kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood dengan member-member kau..kau snap gambar sana-sini macam tempat tu tak ada orang..annoying!

6. Kau pakai baju nampak lurah kau pergi jalan-jalan dekat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis dekat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa.

7. Annoying lah tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangup sangat pergi rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..

9. Macam bodoh bila kau tulis dekat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saja ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah pulak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat.. satu level dengan bapok belakang lorong haji taib..

12. Sikit-sikit kau ngadu dekat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat apa..

13. Kau bisik-bisik dengan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak dengan member yang hot stuff, hensem-hensem, cool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang macam cool supaya mamat macam cool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka bodoh

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..pergi makan dekat tempat lain pulak..

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tak nak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taik ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dari bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..

22. Lepak dengan sekutu gedik kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau



p/s : diharapkan tiada sesiapa yang terasa hati. segala kesalahan di entry ini harap dimaafkan. TQ

4 comments:

Yasmin ♥ said...

Haha . memang pun . Tp cne pun kite kena la tegur dgn baikk ;)

aniem shah said...

yup. effa sokong tu :)

nasha sanza said...

wow terus terang tu...semua betul!!

aniem shah said...

hihi..