follow n' dashboard

10 Model Telefon Bimbit Pintar Paling Popular



assalamualaikum, annyeong..
erm..zaman sekarang ni ada telefon bimbit dah macam satu perkara yang wajib right? ok dekat bawah ni aniem ada sediakan senarai 10 model telefon bimbit pintar yang paling popular berdasarkan carian yang kerap dicari oleh pengguna Yahoo! Malaysia sepanjang bulan Jun tahun lalu.

  1. Apple iPhone 5
  2. Apple iPhone 4
  3. Samsaung Galaxy S
  4. Samsung Galaxy SII
  5. Sony Ericson Xperia
  6. Nokia C3
  7. Nokia N8
  8. Samsung Galaxy Ace
  9. Blackberry Bold
  10. Blackberry Curve
so mana satu yang jadi pilihan you all??



18 comments:

Diemsisi said...

hanya pernah memiliki dua iaitu Nokia C3 ngan Apple Iphone 4 ... Iphone bagus cuma itulah susah sangat nak share file ngan kawan2 ...

Myra Abdullah said...

samsung galaxy S II

shafiqabdshukor said...

x suka sume... suka HTC...

Nurmujahidah Ismail said...

samsung galaxy s11 of course,, huhu,, follow you :D

aniem shah said...

@Diemsisi wah, untunglah awak..oh camtu yer, good, new info for me..tq

aniem shah said...

@Myra Abdullah saya pon suka samsung galaxy Sll jgak..weee :)

aniem shah said...

@shafiqabdshukor eh lupa pulak pasal HTC..alar nape xde dalam senarai erk. ish! dulu pon aniem ingat nak beli htc tp last2 beli samsung galaxy pulak..huhu

aniem shah said...

@Nurmujahidah Ismail wah, mmg ramai org minat fon tu. oh really? thanks..nnt aniem follow balik k

Santan Manis said...

saya tak suka sebab saya xde duit. hehehehe. btw SM done follow awak :D

Anis Farhana said...

Yang Nokia C3 tuh hanya ada keypad kan? Bukan touch-screen right?

aniem shah said...

@Santan Manis eh macam tu pulak ye abg SM..hahaa. btw thanks nnt aniem follow balik k :)

aniem shah said...

@Anis Farhana tak sure la pulak sebab tak pernah guna..tapi apa2 pon dia ttp antara 10 fon plg popular..huhu

Fendy said...

samsaung....pon ada?hee

Nurul Iman said...

of course la blackberry bold!!!...=)

aniem shah said...

@Fendy mestilah ada..siap dpt top 3 lagi tu tau

aniem shah said...

@Nurul Iman yeahh..good choice :)

aniqbukhary said...

3310 xda ka? best!

aniem shah said...

oppss..xmasuk dlm senarai lar pulak..hee ^^