follow n' dashboard

Chocolate can kill dogs?

Assalamualaikum dan salam Ramadhan


amboi, tajuk english tapi tulis bm pulak.hahaa. ok, pagi tadi effa ada lah terbaca satu buku ni kan, pasal 'the amazing fact' apa yang amazing sangat pon tak tahu lah. tapi effa dengan kawan effa tertarik dekat satu statement ni pasal chocolate can kill dog. erm, buku tu tulis, coklat boleh membunuh anjing sebab coklat akan terus memberi kesan kepada jantung dan sistem saraf mereka. boleh percaya ke?so lepas ni kepada yang non muslim tu, jangan bagi anjing korang makan coklat tau nanti dia mati. tak pon bagi je lah coklat dekat effa, dah lama tak makan coklat ni. nyum nyum.. sedap pulak hehee



5 comments:

shafiqabdshukor said...

oh ye ke. br tau..
yg saya tau jgn bg kat burung kakak tua je..

Sofinah.L said...

aish... biar betul nieyh. huhu...coklat? ('?')

aniem shah said...

shafiq..erm aniem pon baru tau ni. brg kakak tua? oh really, xtau pulak ^^

aniem shah said...

akak sofinah..erm xtau la betul ke tak..huhu :)

aniqbukhary said...

http://aniqbukhary.blogspot.com/2012/09/senarai-100-blog-paling-berjaya-sejak.html
Chek list.. blog anda tersenarai