follow n' dashboard

Hampir 90% LELAKI Akan Menjauhi WANITA Cantik Kerana.....




korang tahu tak? hampir 90% lelaki akan menjauhi wanita cantik dengan alasan :
> Gadis tu cun so mustahil dia nak berkawan dengan aku.

> Cantiknya dia. Tapi mesti dah berpunya.

> Dia takkan pandang lelaki macam aku ni. Dah la tak hensem, miskin pulak tu. hurmm

p/s : copy paste from facebook. betul atau tak korang yang tentukan ok?


18 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

nak tambah

kalo pompuan cantik ni mesti ramai org approach die.so, if dpt die pun, %tage die nak setia sikit.
not safe play there...
hahaha

bwalking here
to my blog - Acapsuur (>,<)

Gadis Pantai Timur said...

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/12/bahaya-fast-food.html

pompuan pun bagi alasan same tak nak dekat dengan lelaki hemsen..biasanya kasanova..haha

Honey Kumicky said...

Semua nie terpulang kat individu sdri..
Ada gak lelaki n pmpuan yg Kurang cantik tp still x pndai setia....ha,mcm na 2?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha... aku xkesah cun ke x, aku sebat je nak kawan.. lantak la dieorang.. haha :)

aniem shah said...

asyraf..mungkin jugak. boleh diguna pakai gak idea tu :)

aniem shah said...

gadis pantai timur..erm. betul jugak, tapi tak semua prmpuan buat mcm tu kn?

aniem shah said...

for honey..erm.. setuju. tapi kalau psl setia or tak tu x bole nk salahkan sesape la. so kene la pndai cri yg btul2 bole setie kn?

wah taufiq, bgos2 :)

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Ohohooo..ini lelaki pengecut namanya! tapi pernah jumpa perempuan yg macam ni..rasanya, kedua-duanya sama sj...LOL..

aniem shah said...

erm. yer jugak. ape2 pon setiap org ade pndgn msg2 kan? so still boleh trme jugak pndgn awk tu. btw tenxz sudi komen :)

famimahat said...

lelaki super confident je yang tak kisah. :a: tapi biasanya orang akan ckp lah dia player ke apa, standard lah tu

yang da biasa baca entri mcm ni,
yang suka entry nih,
Fahmi Mahat =)

aniem shah said...

erm..ok..btw tenxz fahmi :)

@ Syima Raaif @ said...

hehe kesian pompuan cantik kat luar tu..nasib sy xcantik hehe

aniem shah said...

syima tak semua prmpuan cntk jd mcm tu.

MeeRole said...

Btol la tu..huhu..

rabiatulaynie said...

x de lah sampai 90%.. terpulang lah kat seorang tu...

fathiyyahISMAIL said...

kalau semua lelaki pk mcm tu, prmpuan cantik tu xde org nak la. huhu

dtg bw sini. ada masa singgah blog sy :D

RoslanPutra said...

ni kena jadi perigi cari timba.....
selalu nampak perempuan cun bf tak hensem langsung... bweekkk

aniem shah said...

ok fathiyyah :) btw tenxz sudi singgah

roslan. mcm tu pon ade ye? haha