follow n' dashboard

Aku, Dia & Coklat



salam korang. tengok dekat luar hujan lagi. wah,..nyamannya udara. alang-ulang cuaca sejuk macam ni seronok jugak kalau dapat baca novel + baring-baring atas katil kan?. wah, memang layan la. novel yang effa baca tu novel Aku, Dia & Coklat daripada Lily Haslina Nasir. actually tu novel pinjam je sebabnya effa ni bukannya rajin nak beli novel. hihi..walaupun novel tu simple je tapi cerita dia memang best + kelakar, sakit perut effa ni asyik tergelak je. ok la nak sambung baca novel tu. bye2


2 comments:

Urzain Hussain said...

nice picture..huhu~




minicopperlalujap..huhu~

aniem shah said...

terima kasih urzain :t: